Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 5 000 dinara
Više načina plaćanja

Color gel ili gel lak?

 

Dragi naši!

Kao što i naslov kaže, ovog petka bavićemo se temom color gelova i gel lakova.

 

U čemu je razlika? Gel lak je materijal koji je u odnosu na color gel mnogo fleksibilnije teksture. Sadrži četkicu pa ga je jednostavnije naneti. Color gelovi su nešto gušće teksture i pigmentisaniji.Gel lak tehnika u suštini smišljena je za kućnu upotrebu, kako bi onima koji ne žele nadogradnju, lak na nokima trajao  mnogo duže. Bilo da u svom radu koristite gelove ili gel lakove, mi imamo sve boje i od jednih i od drugih. Pa da pogledamo!

Za početak tu su Termo gelovi, koji su jedan od naših najtraženijih proizvoda. Ovi gelovi menjaju boju sa promenom temperature. Dakle kupovinom jednog gela, imaćete dve boje.

Koristite gel lak? Nema problema, imamo i Termo gel lakove. Za još mnogo boja kliknite na sliku.

Polako, ali sigurno približava nam se i leto. Ako je leto, onda su tu Neon color gelovi. Fantastične, jarke boje, koje traju do naredne korekcije. Pripremite se za predstojeću sezonu, jer narednih meseci ove boje će Vam biti najtraženije!

Paletu neonskih boja možete nabaviti i u obliku gel lakova. Neke od ovih gel lakova imate i u manjem i u većem pakovanju! I da Vam šapnem nešto: gel lak Neon 022 je apsolutno obavezan. Probajte ga, nećete se razočarati.

Ovo su najpopularnije boje gelova i gel lakova za leto. Pripremite se! Bilo koji materijal odaberete, sa 2mbeauty-jem nećete pogrešiti.