Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 7 000 dinara

A hozzád illő Cover

Bőrünk tónusának megállapítása és a hozzá legideálisabb körömágyhosszabbító kiválasztása. Itt az ideje, hogy egy kis színt vigyél a szürke hétköznapokba Mindenki viselhet mindent színt, csupán a hozzánk legjobban illő árnyalatot kell megtalálnunk. Van néhány szabály a bőr tónusáról, a harmóniáról és a kontrasztokról, amelyek segíthetnek a megfelelő színárnyalat kiválasztásában.

Mártózz bele az újdonságba!

Gyors, egyszerű és innovatív! Azoknak, akik szeretnének kipróbálni egy olyan eljárást, ami lehetővé teszi a villámgyors és nagyon tartós körmök elkészítését. Merülj el az újdonság varázsába és kápráztasd el vendégeidet!

UV vs. LED lámpa

Új lámpa vásárlásakor sokakban felmerül a nagy kérdés, hogy akkor most UV vagy LED csöves lámpát válasszon. Esetleg a legkorszerűbb UVLED technológiásat? De melyik a jobb? Kérdések tömkelege és jön is a dilemma. Ugye ismerős?

Nyomdázásra fel!

Megérkeztek a 2MBeauty NYOMDALEMEZEI 26 féle praktikus méretű összeállítással! A motívumoknál törekedtünk a tökéletes kidolgozására a legigényesebb és legprecízebb körömminták érdekében. Igyekeztünk a minták kialakításánál több méretet is összeválogatni, hogy rövidebb és hosszabb körmökre egyaránt felhelyezhetőek legyenek kedvenc motívumaid. A lemezekről a minták könnyedén felvehetőek a két nyomdafej segítségével.

2016 legkedveltebb körmei

Összegyűjtöttük nektek 2016-os év 25 legkedveltebb 2MBeauty körmeit! Nagyon változatosak, mind formára, mind színben és anyag-összetételben is. Találsz zseléből, gel lack-ból és porcelánból készült körmöket is! Ötletgyűjtésre fel!!! :)