Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 7 000 dinara

A hozzád illő Cover

Bőrünk tónusának megállapítása és a hozzá legideálisabb körömágyhosszabbító kiválasztása. Itt az ideje, hogy egy kis színt vigyél a szürke hétköznapokba Mindenki viselhet mindent színt, csupán a hozzánk legjobban illő árnyalatot kell megtalálnunk. Van néhány szabály a bőr tónusáról, a harmóniáról és a kontrasztokról, amelyek segíthetnek a megfelelő színárnyalat kiválasztásában.

Nézzük, a bőrünk tónusának megállapítását és a hozzá legideálisabb körömágyhosszabbító kiválasztását!

 

Itt az ideje, hogy egy kis színt vigyél a szürke hétköznapokba. Mindenki viselhet minden színt, csupán a hozzánk legjobban illő árnyalatot kell megtalálnunk.

 

Van néhány szabály a bőr tónusáról, a harmóniáról és a kontrasztokról, amelyek segíthetnek a megfelelő színárnyalat kiválasztásában. A bőrszín tónusa a pigmentektől függ. Attól függően lesz bőrünk hideg, meleg  tónusú, hogy a hideg, vagy a meleg pigment van-e túlsúlyban. 

 

 

Fontos megjegyezni, hogy vannak meleg és hideg színek. Hideg színek az élénk, kékes árnyalatok, míg meleg színek a pasztellesebb, halványabb árnyalatok. Minden színnek van meleg és hideg árnyalata is, így egyszerűen meg kell keresnünk a szín hozzánk illő árnyalatát.

 

 

Vegyük figyelembe a bőrünk és hajszínünk tónusát, hisz ezek  erőteljesen befolyásolják, hogy melyik  színek válnak előnyünkre vagy épp ellenkezőleg.

 

Ennek megállapításában támaszkodhatunk az évszakoknak megfelelő típusok elvére: a nyár/tél típusú hölgyek arca hideg tónusú, az ősz/tavasz típusúaké általában meleg.

 

 

  1. Tél: Erre a típusra  a hideg, kékes árnyalatú, nagyon világos vagy porcelán-fehér bőrtónus.
  2. Nyár: A nyár típusba tartozók bőrtónusa világos, rózsaszínes, hűvös vagy enyhe olívazöldes
  3. Tavasz: Különleges, világos barackos bőrszín jellemző erre a típusra.
  4. Ősz: Meleg alaptónusú bőr jellemzi, erőteljesebb a barackos színnél majdnem aranybarna. 

 

 

A négy évszak harmóniája a megjelenéseden is tükröződni fog. Válaszd ki, hogy te melyik csoportba tartozol, nézd meg, milyen színek illenek hozzád és mely körömágyhosszabbító a legoptimálisabb számodra.

 

Tél/ Nyár típusú Hölgyeknek a  pink, mályva, halvány málna, piros színek állnak jól.

Cover I., Cover II., Cover III.,  Natural Smart

Az Ősz/Tavasz kategóriába tartozóknak nagyon jól illenek az olyan színek, mint a barack, fahéj, lazac

Natural, Natural Hard, Natural Hard II., Natural Diamond Pearl, Natural Diamond Red