Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 7 000 dinara

Mártózz bele az újdonságba!

Gyors, egyszerű és innovatív! Azoknak, akik szeretnének kipróbálni egy olyan eljárást, ami lehetővé teszi a villámgyors és nagyon tartós körmök elkészítését. Merülj el az újdonság varázsába és kápráztasd el vendégeidet!

Mi az a Cuccio Powder Polish Dip System?

 

A Cuccio POWDER POLISH DIP System egy új technológia segítségével fantasztikus lehetőséget nyújt a tartós szín felvitelére, valamint nagyszerű alternatívája a géllakkozásnak. Ez a módszer speciálisan erre a technikára kifejlesztett orvosi minőségű ragasztó folyadékot alkalmaz a legkorszerűbb ecsetelős aktiválóval és nagyon finomra őrölt akril porokkal. A Dipping technikával gyönyörű körmöket készíthetünk, amelyek legalább 14 napig tartanak.

 

Miért válasszuk a Cuccio Dipping rendszert?

 

  • TARTÓS – sokkal erősebb felületet eredményez, mint a géllakk
  • KÉNYELMES VISELET - a végeredmény egy nagyon természetes megjelenésű köröm, amely rendelkezik a porcelán összes tartós tulajdonságával
  • ÉLÉNK SZÍNEK - gyönyörű pasztell, csillámos és fényes árnyalatok a palettán
  • EGYEDI – a színes porok összekeverhetők, a végtelen árnyalatok elérése érekében
  • SOKOLDALÚ – természetes körmökre és rövid körmökre egyaránt
  • KÖNNYŰ FELVITEL – elképesztően könnyű alkalmazás
  • GYORS – az elkészítéshez akár 20-25 perc is elegendő

 

További előnye, hogy a körömágy egészséges és sértetlen marad. A kész köröm ízléses és természetes hatású. Igazán könnyű elérni, hogy a vendégeid rögtön beleszeressenek a végeredménybe és onnantól kezdve csak ezt kérjék tőled!

 

Hogyan működik a Cuccio Dipping rendszer?

 

Az eljárás egyik alapja a rendkívül finomra őrölt por, mely csak ehhez a mártogatós módszerhez alkalmas. A Dipping porok nem tartalmazzák azokat az adalékanyagokat, mint egy hagyományos porcelán por, ezért liquid folyadékkal sem köttethetők. A rendszer másik alapjául szolgáló folyadékokkal és ecsetes aktivátorral lehet alkalmazni. Ennek köszönhetően tartós, hibátlan és élénk színeket eredményez a körmökön.

 

A Dipping technika gyors és rendkívül egyszerű!

 

Gyönyörű és természetes körmöket készíthetsz el, amelyek legalább 14, de rendszerint 28 napig tartanak. Lehet ez egyszínű színes köröm, de azoknak a vendégeidnek is megfelelő alternatíva a Dipping eljárás, akik a klasszikus francia manikűrt részesítik előnyben. A természetes és ízléses megjelenés garantált!

 

Legyél kreatív! Bármilyen alkalomra tudsz extra díszítéseket belecsempészni a már kész körmökbe is, hiszen minden díszítései eljárást használhatsz itt is!

 

Milyen termékekből áll a Cuccio Dipping rendszer?

 

Széles és folyamatosan bővülő a termékskálából áll ez a rendszer, hiszen az 5 alapszín mellett további 45 féle különböző színes porcelán porból tudsz választani. A francia manikűr alapszínei 2 különböző kiszerelésben kaphatóak: 45 g és 163 g-os verzióban, míg a színes Dipping porokat 45 g-os kiszerelésben lehet beszerezni.

 

 

Francia manikűr alapszínek:

 

  •          Original Pink
  •         Passionate Pink
  •          French Pink
  •          Clear
  •         White

 

 

 

 

 

Folyadékok:

 

  • Primer: Előkészítő folyadék, mely zsírtalanítja a körömlemezt, így kiváló alapot biztosít a porok felviteléhez.
  • Base & top gel: Nagyon sűrű, 2 az 1-ben Top és Base gel amely az egyenletes felszín eléréshez kiváló alapot biztosít, és egyúttal védő top rétegként is funkcionál.
  • Layering gel: Rétegező folyadék, mely a jobb tapadást segíti elő az egyes rétegek között.
  • Activator gel: Aktivátor folyadék, mely elősegíti a gyorsabb kötést.

 

Mi a folyamata a Dipping poros eljárásnak?

 

Két fontos lépése van:

  • a körmök gondos előkészítése
  • a por felvitele, avagy a mártogatás

 

STEP BY STEP Gyengéd mozdulatokkal toljuk fel a körömbőrt a körömlemezről, majd közepes erősségű reszelővel formázzuk a körmöt és buffer segítségével gyengéden bolyhosítsuk fel a körömlemezt.

 

  • Vigyünk fel a Primer előkészítő folyadékot a természetes körmökre és hagyjuk száradni néhány másodpercig.
  • Egy rétegbe fedjük be az egész körömlemezt Base & Top alap és fény folyadékkal, majd mártsuk az ujjakat a tetszés szerinti porba és rázzuk le a felesleget.
  • A következő lépésben vigyük fel a Layering rétegező folyadékot és újból mártsuk az ujjakat a tetszés szerinti porba.  (Ha a két réteg után még mindig vékonynak találjuk a felvitt anyagot vagy a szín nem elég erőteljes, akkor a harmadik réteggel tudjuk orvosolni a problémát.)
  • Vigyünk fel egy újabb réteg Base & Top alap és fény folyadékot, majd hagyjuk száradni egy pár másodpercig mielőtt folytatnánk a következő lépéssel.

 

 

TIPPEK!

 

A 4. és az 5. lépés közé beiktatható egy plusz réteg, ahol a Layering Gel-t mártjuk bele a Clear porba a még szebb hatás érdekében.

Levegőre száradó vagy akár UV fedőfény segítségével rendkívül magas fényű ragyogást érhetünk el.

 

Mennyi ideig tart ez a folyamat?

 

Javasoljuk, hogy először gyakorolj, kísérletezz mielőtt a vendégeidnél is kipróbálnád ezt az innovatív eljárást. Érdemes kitapasztalni a folyadékok és a porok reakcióját, folyamatát, amit nagyon gyorsan lehet elsajátítani. Pár alkalom után már körülbelül fél órát fog igénybe venni az egész folyamat. A folyadékok segítségképpen jelölve vannak aszerint, hogy milyen sorrendben követik egymást a munkánkban.

 

 

 

Hogyan távolítom el a Dipping réteget a körmökről?

 

Leoldással és reszeléssel egyaránt eltávolítható. Fontos azonban, hogy a leoldás előtt a Dipping réteg tetejét csiszoljuk meg, majd leoldó folyadék és fólia segítségével - a géllakkoknál megszokott módon - távolítsuk el a Dipping réteget. Vegyük figyelembe, hogy a leoldási idő függ a rétegek vastagságától.

 

BÓNUSZ TIPP! Határtalan a színek lehetősége! Keverd a színes porokat és hozz létre új színeket a vendégeid számára!