Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 5 000 dinara
Više načina plaćanja

Gel lak baze

 

Dragi pratitelji,

 

Ovaj petak posvećujemo upoznavanju sa našim bazama za gel lak.

 

Pored toga što treba da se pridržavamo osnovnih pravila upotrebe baza za gel lakove, bitno je da odaberemo bazu koja najbolje odgovara potrebama naših klijenata. Baš zbog toga, moramo imati više baza u svom asortimanu.

 

 

Počnimo sa providnim bazama. Jedna od naših baza sa kojom možemo da postignemo najtanji i najprirodniji efekat je Base gel I. Ovu bazu preporučujemo kod onih klijenata koji imaju prirodno lepe nokte, pa ne moramo da formiramo C-krivu i ispravljamo sitne greške. Ova baza se veoma lako i brzo otapa.Za razliku od nje Base gel II+ je srednje guste teksture stoga je možemo koristiti za ispravljanje sitnih grešaka. Jedina mana joj je da nije otopiva. Još jedna baza srednje gustine, ali otopiva jeste Master Multibase. Idealna za problematične nokte, jer ima izuzetnu sposobnost prijanjanja i fleksibilnosti.Builder base je baza srednje gustine, idealna za formiranje C-krive ili za korekciju polomljene ivice nokta (može se sa njom produžiti nokat 1-2mm). Ima odličnu sposobnost prijanjanja, otopiva je i savršena je za ojačavanje tankih slabih noktiju. I za kraj nismo zaboravili ni nožne prstiće! Za njih je tu Pedi base baza za nokte koja se može ukloniti jednim pokretom. Peel off!

 

 

Prelazimo na baze u boji. Izuzetno praktična inovacija, jer jednim udarcem ubijamo 2 muve. Colored base elastic baza ima izuzetnu sposobnost prijanjanja i predivnu nude boju. Možete je dobiti u 3 prelepe nijanse. Ima srednju gustinu, stoga je idealna i za ispravljanje manjih grešaka.

 

Ukoliko želite možete naneti na nju bilo koji trajni lak u boji, ali i sama po sebi izgledaće savršeno. Idealna je i za Frenč ili Babyboomer tehniku.

 

 

A kada Elastic Bazi dodamo malo svetlucajućih čestica dobijamo Colored Base Elastic Shimmer i to u prelepih 6 boja.Glamurozni nokti u par poteza, što da ne?

 

 

U razvoju svih ovih baza najbitnije karakteristike su nam bile savršeno prijanjanje i brzo i jednostavno otapanje. Sve to u cilju što trajnijeg i što prirodnijeg manikira, koji i jeste jedan od osnovnih zadataka gel laka.

 

Izaberite bazu u skladu sa potrebama svojih klijenata i olakšajte sebi salonski rad!

 

Lep pozdrav