Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 5 000 dinara
Više načina plaćanja

Upoznajte Cream Gelly

 

Dragi pratitelji

 

Ovog petka donosimo Vam nešto revolucionarno novo, nešto što će Vas sasvim sigurno oduševiti! U pitanju je novi gradivni cover gel Cream gelly u 2 prelepe nijanse:  Cream Gelly Cover II i Cream Gelly Cover Shimmer. A šta je zapravo Cream Gelly?

 

 

Cream Gelly je gradivni kamuflažni gel prijatne kremaste teksture. Posebna karakteristika ovog gela je da može da menja svoju strukturu. Ukoliko ga pre upotrebe promešate dobićete samonivelišući, fin i mek gel. Ukoliko ga ne promešate gel će ostati gust i imaće sposobnost zadržavanja oblika. U ovom slučaju možete ga koristiti za izgradnju zida kod građenog Frenča. Izuzetno je pigmentisan, stoga ima odličnu moć prekrivanja. Idealan je za izgradnju kratkih i dugih noktiju (do L veličine). Može da se pinčuje, a suši se i u veoma debelom sloju. Nema termo efekat.

 

Vreme sušenja u UV/LED lampi je 2 minuta.

 

 

Cream Gelly gelove možete dobiti u pakovanju od 15g. Bilo da volite guste ili srednje guste gelove, Cream Gelly će Vam sigurno odgovarati. Izgradnja noktiju kamuflažnim gelom nikada nije bila jednostavnija!