Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 5 000 dinara
Više načina plaćanja

Da li ste probali Acryl pro gel?

 

Većina tehničara danas u svom radu koristi dobro poznate materijale gel i gel lak. Ali malo Vas je probalo Acryl pro gel. Pretpostavljamo da mnogi imate nedoumice u vezi sa trajnošću i načinom upotrebe ovog materijala, stoga smo odlučili da Vam malo pomognemo.

 

Dakle, šta je Acryl pro gel? Acryl pro gel ili drugim nazivom Polygel je materijal koji objedinjuje najbolje osobine akrila i gela. Ima savršenu čvrstinu i sposobnost prijanjanja na nokat. Veoma lako se oblikuje i nanosi, a još lakše turpija. Ne razliva se, stoga je idealan kako za početnike, tako i za profesionalce. Imamo ga u 6 osnovnih nijansi, koje možete da vidite na slici.

 

 

Kako se koristi Acryl pro gel?

Upotreba je veoma jednostavna. Nakon pripreme nokta pomoću tečnosti za pripremu (Nail prep, Primer/Bond), stavite jednu kuglicu željenog Acryl pro gela na nokat, namočite četkicu u Fiksator i tapkajućim pokretima jednostavno rasporedite materijal po noktu. Klikom ovde možete pogledati i video o načinu upotrebe. 

 

Ukoliko želite, možete koristiti i tehniku sa šablonima, a pomoć za to možete naći na ovom linku.

 

Pozitivna strana upotrebe Polygela je i da nema neprijatnih mirisa, kao ni termo efekta. Možete odraditi i više noktiju istovremeno, jer nema slivanja materijala. Rad je veoma brz, čist i praktičan.

Verujte nam, kada jednom probate Acryl pro gel, nećete želeti da koristite više ništa drugo!