Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 5 000 dinara
Više načina plaćanja

Vreme je za Neon boje

Konačno nam je stiglo dugo očekivano leto! Vreme je da pripremite jarke Neon boje gelova i gel lakova, jer ovih dana, one će definitivno biti najtraženije. Od Mango narandžaste preko koralne pa sve do kivi zelene.

 

Ovo su neke od naših Neon boja gel lakova, a celokupnu kolekciju možete pogledati klikom na sliku. Pojedine boje imamo i u Mini pakovanju od 5ml.

Ono što je veoma važno znati je da Neon gel lakove trebate sušiti samo 10-20 sekundi u lampi, jer su veoma osetljive, te mogu promeniti boju. Kao završni sjaj preporučujemo Master cool top, jer on sadrži mnogo UV zaštite te štiti boje od štetnih sunčevih zraka.

Ukoliko pak želite samo da ukrasite nokte, preporučujemo Vam da probate naše Spider gelove neonskih boja. Gumena i rastegljiva struktura ovih gelova, omogućuje izradu paučinastih šara i ravnih tankih linija.

Mnogi od Vas već dobro poznaju i rado koriste naše Neon pigmentne prahove. Možete ih naneti na celu površinu nokta ili samo kao ukras. Upotreba je jednostavna: nanesite bilo koji gel ili gel lak koji za sobom ostavlja lepljivu površinu i u njega utapkajte pigmentni prah, osušite u lampi i  za kraj nanesite završni sjaj (mi preporučujemo Master shine top za sve pigmente). Klikom na link možete pogledati zanimljiv video o upotrebi Neon pigmenata.

Iznenadite svoje klijente ovim super Neonskim materijalima i ukrasite nokte na zanimljiv način.