Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 5 000 dinara
Više načina plaćanja

Najaktuelniji nokti za leto 2020!

Ovog puta, donosimo Vam nekoliko zanimljivih setova noktića, koje biste svakako trebali isprobati ovoga leta!

Za ljubitelje pastelnih tonova, obavezno nabavite gel lakove 220, 221, 218 i 223. Nežni tonovi ovih boja odlično se uklapaju, iako svaki nokat obojite različito.

 

Nećemo zaboraviti ni one, koji leti vole da nose jarke boje. Za njih je tu gel lak 900 u crveno-rozoj boji. Uz ovu boju ne predlažemo nikakav ukras, jer ona jednostavno sama po sebi izgleda fantastično!

Ukoliko Vaš klijent želi svečane nokte, predlažemo da mu napravite neki ukras poput ovog. Oblikovanje Plasteline gela je jednostavnije nego što mislite, a krajnji efekat je zadivljujuć.

Za one koji vole nude nokte, rešenje je jednostavno: Smart natural gel! Boja ovog kamuflažnog gela je toliko lepa, da nećete želeti da na nju nanesete gel lak u boji. Osim toga, ovo je bazni, završni i gradivni gel u jednom, pa će Vam uštedeti i vreme i novac.

Ako Vam klijent traži neki crtež poput ovog, vi jednostavno izvucite iz fioke svoje Painting gelove i pustite mašti na volju. Klikom na sliku, možete pogledati celu našu kolekciju Painting gelova!