Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 5 000 dinara
Više načina plaćanja

Noviteti u novim pakovanjima!

 

Uštedite sebi vreme i novac!

Tehnika trajnog laka i prirodan izgled noktiju postaju sve popularniji u poslednje vreme. Samo lakiranje gel lakom ne oduzima mnogo vremena, a nokti mogu da traju i do 6 nedelja, bez ikakvog odizanja. U skladu sa ovim trendom, razvili smo naše baze za gel lak u boji Colored base elastic. Osim savršenog prijanjanja i trajnosti, ove baze imaju i prelepu boju, te nokte nije potrebno dodatno lakirati, već je dovoljno na njih naneti samo završni sjaj. Naša prva serija Elastic baza imala je veoma veliki uspeh, te smo ovu kolekciju obogatili sa još nekoliko novih nijansi. Možda ste i Vi baš ovu boju tražili?

Ukoliko volite malo jače boje, tu su i nove baze u boji Colour & base in one. Boja lososa, neon pink i ljubičasto-roza čine savršen trio, koja svaka dobra manikirka mora da ima. Odlikuje ih dugotrajnost, elastičnost i savršeno prijanjanje.

 

Savršen Top za tamne boje!

U nekima od naših prethodnih newslettera već smo pisali o tome, da različiti materijali i različite boje, zahtevaju različite završne sjajeve. Top koji odgovara beloj boji, neće biti najbolji za tamne boje, a isto tako ćete za pigmente morati da nabavite završni sjaj veće gustine, koji će ih adekvatno zaštititi.  Novi Master cool top Black idealan je za crnu i tamne boje, jer ih neće menjati u plavo. Dakle kada mažete crnu, koristite Master cool top Black!

Svi ovi noviteti dolaze nam već u novim pakovanjima, sa zaobljenom i gušćom četkicom, sa kojom će nanošenje gel laka biti uživanje!