Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 5 000 dinara
Više načina plaćanja

Savršeno prijanjanje, bez odizanja

 

Upoznaj Acid free bond primer


Mnogi od vas već su imali prilike da upoznaju naše tečnosti za pripremu nokatne ploče: Nail prep, Acid free primer, Primer i Bond. Od sada Acid free primer i Bond moći ćete da vidite u okviru jednog supermoćnog proizvoda pod nazivom Acid free bond primer. Uzeli smo najbolje osobine Acid free primera i Bonda i sjedenili ih u jedan jedinstveni savršen proizvod, koji će Vam ubrzati i olakšati rad. Ova tečnost ima svojstvo dvostranog lepka. Nakon sušenja na vazduhu ostavlja za sobom lepljiv sloj, za koji se odlično lepi naredni sloj gela ili gel laka. Sama tečnost ne sadrži kiselinu, ne iritira kožu, a koristi se u jednom veoma tankom sloju (tako da će dugo i trajati).
Dobro pripremite nokatnu ploču, zatim nanesite Nail prep i Acid free bond primer i odizanja sigurno neće biti, ni kod najproblematičnijih noktiju!

Pitate se kako postići onaj srebrni magičan magnetni efekat? Tajna je u Magnet universal effect silver gel laku. Ovaj fantastičan magnetni efekat jednostavno nanesite na bilo koju boju gela i gel laka, a zatim se igrajte sa magnetom. Kada dobijete željeni motiv, jednostavno osušite nokte u lampi i nanesite Top coat. Magnet universal izgleda sasvim drugačije na svetlim i na tamnim bojama.