Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 5 000 dinara
Više načina plaćanja

Preko 100 noviteta i trajno niže cene

 

Dragi naši, 2mbeauty je za vas pripremio brdo noviteta. Ne znamo ni odakle da počnemo, šta prvo da Vam predstavimo, zato u narednih nekoliko newslettera, očekujte puno iznenađenja.

 

 

 
 

Japanske turpije

Upoznajte Geishu, Yacuzu, Samuraija i Ninju - turpije koje čiste sve pred sobom! Nova Japanska kolekcija sastoji se od turpija ekstremno jake i fleksibilne granulacije, izuzetne trajnosti. Od najgrublje do najfinije, one su poput mačete samuraja.

 

Super osvetljenje

Još uvek niste pronašli lampu koja odlično osvetljava, lepo izgleda, ne treperi, ne kvari se, ne menja boju noktiju, ne zamara oči i pomoću koje možete da napravite fantastične slike? To je zato što još niste upoznali Super star LED lampe. Elegantne lampe, minimalističkog dizajna u crnoj i beloj boji sa prekidačem za podešavanje jačine svetlosti (25%, 50%, 75%, 100%).

Ukoliko želite da uštedite sebi vreme, a ipak kreirate nešto zanimljivo, pravo rešenje je Sliding gel lak. Ovaj magičan prozirni gel lak ima sposobnoast razlivanja. Dakle na željenu boju nanesite Sliding, nacrtajte dizajn nekom drugom bojom i posmatrajte. Boje će početi da se razlivaju i zaprimaju novi oblik. Kada motiv dobije željeni oblik, jednostavno osušite nokte u lampi.

 

Prolećna kolekcija

Specijalno dizajnirana kolekcija za sezonu proleće-leto 2021. Mix pastelnih boja, konfeta i glittera različitog oblika, boje i veličine, biće idealni za uskršnje praznike. Limitirano izdanje boja od po 5ml.

 

Retro dizajn

Ove godine veoma popularan je i apstraktan dizajn sa crnim flekicama. Ovaj efekat možete brzo i lako postići pomoću Spotty top coat-a. Jednostavno ga nanesite na bilo koju svetliju boju i dobićete super efekat ili ga kombinujte sa Matte top coatom i vaši nokti biće po poslednjoj modi.

Možete ga dobiti u pakovanju od 5ml.

I najveće iznenađenje smo ostavili za kraj! Cene nekih naših najprodavanijih proizvoda trajno smo spustili, kako bi svima vama omogućili da koristite profesionalan materijal po pristupačnoj ceni. Od sada:

  • Gradivni gelovi od 15g biće 1390 dinara
  • Gradivni gelovi od 30g biće 2290 dinara
  • Gradivni gelovi od 50g biće 3290 dinara
  • Mini me gel lakovi od 5ml biće 595 dinara