Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 5 000 dinara
Više načina plaćanja

Sve za brzo salonsko ukrašavanje

Da li i vama većina klijenata traži nokte ukrašene šljokicama, crtežima, raznim detaljima? Ovakva ukrašavanja često oduzimaju dosta vremena, kojeg nama Nail artistima uvek nedostaje. Ovog puta, donosimo Vam nekoliko noviteta idealnih za brzo salonsko ukrašavanje noktiju. Pokažite klijentima ove materijale, ponudite im nešto zanimljivo i novo i zabavite se.

Pravu čar Spider silk gelova nikako ne možemo da vam dočaramo preko slike. Izaberite jednu od 4 nove Spider silk boje (Silk black, Silk beige, Red wine, Rose gold) i uverite se sami u njihovu lepotu. Svilenkasti, svetlucavi Spider gelovi biće idealni za sve klijente koji traže elegantne dezene.

Pečatiranje je jedna od najstarijih, a ipak neiscrpnih tehnika. Uvek su tu neki novi trendovi, nove boje i dezeni. Mi vam donosimo 8 sjajnih ploča za pečatiranje, sa trenutno najaktuelnijim motivima.

A za savršeno pečatirane dezene, potreban vam je i dobar gel za pečatiranje. Novi Stamping-art gel je savršeno pigmentisan, gust gel, koji osim za pečatiranje, možete koristiti i za slikanje, one stroke tehniku, baby boomer ili ombre efekat. Dakle za 695 dinara dobijate višestrani gel, koji ćete u potpunosti moći da iskoristite! Gel bez fiksiranja, bez razmazivanja i bez greške!

A ukoliko vaš klijent traži još nešto više, pečatirani motiv jednostavno pospite jednim od Mermaid pastel powder pigmenata i osušite ga u lampi. Boja pigmenta, zavisi od boje podloge. Za prolećni pastelni efekat preporučujemo svetlu podlogu.

Upoznajte ove super elegantne, meke i luksuzne četkice za prašinu. Zaboravite na stare tvrde četkice, koje mogu oštetiti kožu i nokte i koristite Ballerinu, Dipping ili Powder četkicu. Idealne su za prašinu koja se stvara tokom aparatnog manikira, ali i za češćenje viška pigmenata tokom ukrašavanja.