Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 5 000 dinara
Više načina plaćanja

Pripremite se za proleće

 

Kolekcija proleće-leto

Nova, intenzivna, iskričava kolekcija puna života. 2mbeauty je za vas kreirao kolekciju od 8 pravih letnjih gel lakova koji su MUST HAVE za naredni period. Da li nam treba ijedna druga boja osim ovih?

Nanesite gel lakove iz nove kolekcije na malu Display lepezu i ponudite je svojim klijentima. Sasvim siguro neće odoleti. Display lepeza sastoji se od 10 malih lepezica, sa po 12 tipsi. Izgleda veoma elegantno i na ovaj način možete grupisati određene tipove gel lakova ili boja, a izgleda prelepo i na fotografiji. Pored toga u ponudi imamo i mali praktičan stalak za četkice, tipse sa drškom na metalnom prstenu i papirnu vatu, koja će vas osloboditi dosadnih dlačica i prašine.

Upoznajte završni sjaj sa prelepim sitnim pahuljicama koje menjaju boju. Izgleda savršeno, kako na tamnim, tako i na svetlim bojama, a najlepše izgleda na prolećnim bojama. 5ml ovog završnog sjaj košta samo 595 dinara.

Tu su i 2 nove mlečne završnice: Milky wipe top coat u mlečno beloj boji i Master cool top light pink u mlečno rozoj boji. Upotreba ovih mlečnih završnica je zaista mnogostruka. Možete ih koristiti preko Baby boomera, frenča, šljokica ili za ukrašavanje. Za još inspiracije, pratite našu Instagram i Facebook stranicu.

Abstract glitter mix šljokice osvojile su vaša srca za veoma kratko vreme. Sastoje se od šljokica  različitih boja, veličina i oblika i neizostavne su za prolećna ukrašavanja.