Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 5 000 dinara
Više načina plaćanja

Pratimo trendove!

 

Tačka, tačka, tačkica

Nova, prolećna kolekcija gel lakova sa efektom Zmajevog voća, sada vas čeka u 8 fantastičnih boja. Ukoliko želite da budete u trendu, ove boje su obavezne!

 

Čiste i negovane četkice

Gel brush cleaner je specifična tečnost za čišćenje i negu četkica. Čisti dlačice četkica od ostataka gela, gel laka i akrila. Ne isušuje dlačice, kao ostale tečnosti za čišćenje, a njenom redovnom upotrebom, četkice će ostati čiste, negovane i fleksibilne.

 

Dijamantsko svetlucanje

Mnogi od vas već su upoznali naše Diamond glittere. Ali da li ste znali da ih osim posipanja, možete i utrljavati u lepljivu površinu? Ove glittere možete koristiti na različite načine i tako postići sasvim različite efekte.

Za bajkovit, svilenkast efekat isprobajte Magic prahove. Pojedine boje utrljavaju se u lepljivu površinu, dok druge utrljavamo u završni sjaj. U oba slučaja, rezultati su magični! Možete ih koristiti preko svih boja.

Pozivamo vas da se priključite našoj Facebook grupi 2MBEAUTY Nails club Serbia. Ova grupa namenjena je svima onima, koji koriste 2mbeauty proizvode ili bi želeli da ih probaju. U grupi možete da podelite slike rađene 2mbeauty materijalom, postavite pitanja u vezi proizvoda, upoznate proizvode, razmenite mišljenja, dobijete pomoć. Priključite se 2mbeauty zajednici, koja raste iz dana u dan!