Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 5 000 dinara
Više načina plaćanja

Noviteti stigli, trk na webshop!

 

Kao kapi kiše

Kako postići efekat sočnih voćki ili kišnih kapi na noktima? Tajna je u 3D Art Clear gelu. Ovaj gusti prozirni gel, idealan je za oblikovanje ispupčenih, trodimenzionalnih motiva staklenog efekta. Veoma lako se oblikuje, a vašim malim umetničkim delima daće sasvim novi sjaj.  Obavezan je dodatak za leto, koji svakako morate probati.

 

Slično akvarelu, ali jednostavnije!

Ove super tinte u boji, učiniće da poželiš da probudiš umetnika u sebi. Upotreba je veoma jednostavna, a rezultati fantastični. Samo nacrtaj bilo kakav motiv ili šaru Color ink dropom na svetlu podlogu, a zatim ga oblikuj četkicom i Cleanerom. Ne trebaš biti umetnički nastojen, da bi formirao prelepe motive na noktima.

U nastavku ti donosimo jedan zanimljivi video tutorijal o upotrebi ovog materijala.

 

Nove pastelne boje Mini me-a

Pošto ste pokazali veoma veliko interesovanje prema našim Mini me gel lakovima, odlučili smo da malo proširimo kolekciju boja. Stiglo je preko 35 novih letnjih nijansi, a među njima su i ove prelepe boje sladoleda! Za celokupnu kolekciju, samo klikni na sliku!

 

Sijaj kao dijamant!

Ovo je nešto neviđeno dobro! Gel lakovi sa raznobojnim glitterima (izuzev zlatne) od sada su dostupni i u pakovanju od 5ml po ceni od samo 595 dinara. Imaju savršenu prekrivenost i mnogo, mnogo iskričavo svetlucajućih glittera! Kad kupite jedno, poželećete sve!