Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 5 000 dinara
Više načina plaćanja

Pravo letnje osveženje

Ko nas redovno prati, verovatno je već primetio da uvek imamo neke novitete! Trudimo se da vam donesemo najaktuelnije proizvode sa kojima ćete brzo i lako napraviti prava mala remek dela!

 

Sasvim solidno!

Verujem da ste svi primetili ovaj super praktičan pigment. Od sada više nema rasipanja i bačenog materijala. U pakovanju se nalaze 2 boje i pigment aplikator koji vam olakšava nanošenje. Ovaj pigment na lepljivoj površini ima  svileni efekat, dok na nelepljivoj površini ima blago  metalni efekat.

 

Boje leta

Nove nijanse Mini me gel lakova su tu! Za vas smo izabrali samo najlepše, najveselije i najmoćnije nijanse, koje će sigurno obeležiti ovo leto! Cena Mini me-ja je 595 dinara.

 

Gusta baza

Ova baza je za kratko vreme osvojila sve naše kupce. Ima gustu teksturu, odlično prijanja i idealna je i za ravnanje nokatne ploče ili podizanje apeksa. Razlika u odnosu na staru Builder bazu je ta, da ova baza uvek ostavlja za sobom lepljiv sloj, što omogućava savršeno prijanjanje narednog sloja boje.

 

Badem i samo badem!

Tipse sa drškom na metalnom prstenu od sada možete dobiti i u obliku badema! Ovaj oblik daje lepši i puniji izgled bojama.

 

Mala akcija!

Dobro osvetljenje čuva oči! Ovoga puta dajemo vam 20% popusta na Stonu lampu u crnoj boji. Umesto 5600 dinara, sada je možete kupiti za samo 4480 dinara. Jedinstvena osobina ove lampe je hladna svetlost koja omogućava rasvetu celog stola i ne oštećuje vid. Osim toga, izuzetna je i za fotografisanje! Požurite , zalihe su ograničene!