Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 5 000 dinara
Više načina plaćanja

Color gelovi u pola cene!

Dragi naši,

ove nedelje donosimo vam još nekoliko odličnih noviteta i fenomenalnu akciju na Color gelove.

 

Nova formula!

Master multibaza jedna je od omiljenih baza za gel lak. Nova formula - 2021, za razliku od stare, ostavlja za sobom lepljiv sloj, koji bolje vezuje naredni sloj gel laka. Ima istu, srednje gustu teksturu i savršeno prijanja na nokatnu ploču. Fleksibilna je, otopiva i idealna za ojačavanje noktiju.

 

Pastelni Mini me

Stiglo nam je preko 60 boja Mini me gel lakova, idealnih za predstojeće leto. Ovi gel lakovi imaju odličnu pigmentaciju, blagu, samonivelišuću teksturu i super cenu od samo 595 dinara.

Praktični i fantastični!

Nove nijanse Mini me gel lakova možete pogledati klikom na sliku ispod.

 

Pečatiraj!

U naš webshop stigle su i 3 nove ploče za pečatiranje, sa prekrasnim letnjim motivima. Na pločama se nalaze motivi leptirića, kaktusa, listova, cvetića i cicamaca.

 

Totalna rasprodaja color gelova!

Preko 400 boja color gelova čeka vas u našem outletu! Sve gelove u staroj ambalaži, sada možete kupiti po odličnoj ceni od 380 dinara, a ukoliko poručite 3 ili više komada, cena gela po komadu iznosiće samo 350 dinara. U ponudi se nalaze klasični, svetlucavi, stakleni, no fix i neon color gelovi. Kompletnu ponudu outlet gelova možete pogledati klikom na sliku ispod. Požurite, zalihe su ograničene!