Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 5 000 dinara
Više načina plaćanja

Naša preporuka!

 

Bez odizanja!

Imate problem sa odizanjem? Osim pravilne pripreme nokta, neizostavna je i dobro prijanjajuća baza. Bonding sealer baza ponaša se kao dvostrani lepak. Sa donje strane se vezuje za nokat, dok gornji sloj lepi naredni sloj gela.

 

Precizna i trajna!

Tražite pouzdanu brusilicu? Brusilica JD4500 sa mikromotorom savršen je izbor. Broj obrtaja je 30.000/min. Ima malo, kompaktno i lako prenosivo kućište, kao i prekidač za promenu smera obrtaja. Na poklon dobijate i 3 dijamantska nastavka, a garancija važi do godinu dana.

 

Kolekcija u bojama kafe

Kada vam klijent kaže da želi nokte u boji kafe, ponudite mu ove 4 nijanse Mini me gel laka. Latte, cappuccino, bela kafa ili nes? Sve boje su super i biće apsolutni hit među ljubiteljima nude nijansi.

 

Ovo moraš imati!

Među gomilom pigmentnih prahova, teško je izabrati prave. Ipak, postoje 3 pigmentna praha koja svi obožavaju i koja se troše u ogromnim količinima!

Pigment silk 02 daje nežan svilenkast, biserni efekat noktima. Prelepo izgleda na Baby boomeru ili na mlečno belim noktima.

Mermaid pigment 01 sastoji se od sitnih fino mlevenih svetlucajućih čestica i možete ga koristiti za posipanje celog nokta ili samo preko nacrtanih motiva.

Pigment Holo 02 daje pravi disko efekat noktima i izgleda odlično na svim bojama!