Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 5 000 dinara
Više načina plaćanja

Ovo ćeš naprosto obožavati!

 

Savršen za glitter frenč

Stigao je Holo sprakles gel! Proziran builder gel sa komadićima multicolor folije. Ovaj jedinstveni gel na tržištu, idealan je za ukrašavanje građenog frenča. Jednostavno nanesite bilo koju boju na slobodnu ivicu nokta i zatim je prekrijte ovim gradivnim gelom ili smislite nešto savim novo i drugačije! Holo sparkles gel vam pruža mnogo mogućnosti, a svaka od njih biće apsolutno glamurozna!

 

Prahovi koji menjaju boju

Tražiš nešto jednostavno a zanimljivo? HC pigmentni prahovi imaju sposobnost menjanja boje sa promenom temperature. Jednostavno ih nanesi na svetlu lepljivu podlogu, prekrij završnim sjajem i uživaj u magiji.

 

Najlepši kamenčići

Pošto znamo da obožavate kamenčičće i dragulje, ovaj put odlučili smo da vas iznenadimo sa ovim preslatkim kamenčićima sa efektom školjki. Imaju veoma moderan četvrtast izgled i izgledaju savršeno na po 1-2 nokta. Pakovanje sadrži 10 kamenčića i košta 150 dinara.

 

Magnetni gel lak sa reflektujućim česticama

Slobodno možemo reći da će ovi gel lakovi biti apsolutni hit jeseni! Jarko ružičasta i crvena nijansa najomiljenije su među ženama, a posebne magnetne reflektujuće čestice koje se nalaze u njima, daju im još moćniji izgled. Drugi sloj magnetnog gel laka namagnetišite po želji, nanesite završni sjaj i nokti su spremni.