Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 5 000 dinara
Više načina plaćanja

Nova jesenja kolekcija

 

Četiri nove nijanse

Ove nedelje  stigle su 4 prelepe jesenje nijanse gel lakova na naš webshop. Boja cimeta, karamele, puder braon i rozo braon boja. I dok još nismo stigli ni da ih prikažemo, već su rasprodate! Ali bez brige, sledeće nedelje stiže nova tura, stoga poručite/rezervišite svoje boje na vreme.

 

Display lepeza

Savršen način da svojim klijentima prikažete raspoložive boje, jeste ova Display lepeza. Jedno pakovanje sadrži 10 displejeva sa po 12 tipsi prozirne boje. Na ovaj način možete da razdvojite crvene, pink i nude nijanse, da posebno prikažete letnje, jesenje, zimske i prolećne boje. Osim toga, izgledaju mnogo lepše na slikama i snimcima, nego klasične tipse.

 

Fiksatori u malom i velikom pakovanju

Naši fikatori poznati su po divnim mirisima. Možete ih koristiti za odmašćivanje, čišćenje pribora od viška materijala, kao i za tehniku sa Polygelom.

 

Za tamnije boje

Jesen je period kada obično svi koristimo malo tamnije boje. Za savršenu zaštitu tamnijih boja, koristite uvek Master cool top black. Ovaj završni sjaj čuva tamne boje od plavljenja. Osim toga, lepo sija i traje do naredne korekcije.

 

Novi 2mbeauty ambasadori!

Od sada vas na društvenim mrežama čeka još više zanimljivih slika, video snimaka i liveova, jer u naš tim dolaze 2 izvanredna Nail artista: Vanja Četnik i Vuković Tamara. U prethodna dva meseca, ove dve dame su najvernije prikazale profesionalnost i kvalitet našeg brenda putem svojih fantastičnih radova, stoga su zaslužile da postanu deo 2mbeauty porodice.

Dobrodošle!