Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 5 000 dinara
Više načina plaćanja

Električna oprema

 

Celeste UV/LED lampa

Ko kaže da UV/LED lampa ne može biti lepa?

Osim super funkcija, ova lampa izgleda i veoma moderno i elegantno. Ima proširen opseg talasnih dužina, stoga savršeno suši sve vrste materijala (na ovaj način sprečava se nabiranje gel lakova tokom sušenja). Sadrži 36 strateški postavljenih UV/LED sijalica, koje ravnomerno osvetljavaju čitav unutrašnji prostor, bez mrtvih uglova. Sadrži senzor pokreta i kontrolni tajmer. Senzor automatski pali lampu kada se ruka približi i gasi je kada se ruka izvadi iz lampe. Tajmer se može podesiti na 10, 30, 60 i 99 sekundi. Radni vek je preko 50.000 sati.

Garancija: 1 godina za profesionalnu upotrebu, 2 godine za ličnu upotrebu.

Snaga: 48W

 

 

Super star stona lampa

Moderna, crna stona lampa, sa LED tehnologijom. Može se pričvrstiti za sto i izvanredno osvetljava celu radnu površinu. Ima  belu svetlost, odmara oči, ne vibrira i  ne menja izgled bojama, kao ostale lampe. Daje bojama odličnu reprodukciju, zahvaljujući led diodama kojih ima 98. Ova lampa ima izuzetno  dug životni vek, stoga ne morate da se mučite sa promenom  lampica i nema neprijatnog zastoja. 

Podesiva jačina svetlosti.

Daje jaku svetlost, koja je idealna i za fotografisanje.

Možete je dobiti u beloj ili crnoj boji.

 

Brusilica JD4500

San svih Nail artista je da što brže i preciznije otklone stari materijal sa noktiju. Ova savršena brusilica sa mikromotorom vam omogućava upravo to. Uz odgovarajuće nastavke aparatni manikir će biti pravo uživanje. Broj obrtaja:  30.000 obrtaja/min. Zauzima veoma malo mesta na stolu i možete je dobiti u crnoj i beloj boji.

 

Ugradni aspiratori

Prvo i najvažnije pravilo svih Nail artista jeste: zaštita od prašine. Maska je obavezna, ali pored toga, od suštinskog značaja je i upotreba kvalitetnog ugradnog aspiratora. 2mbeauty ugradni aspiratori sa snagom od 40W imaju višestruku moć aspiracije. Uz svakodnevno pražnjenje kesice, ovaj aspirator omogućiće vam ugodan i čist rad u salonu.