Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 5 000 dinara
Više načina plaćanja

Naša preporuka

 

Zavodljiva kolekcija boja

Ove nedelje naša široka paleta boja, bogatija je za još 6 nijansi: Burgundi bordo, boja urmi, vojničko zelena, maslinasta, zagasito ljubičasta i boja grožđa! Sve ove boje možete dobiti u pakovanju od 5ml, koje vam je dovoljno za 6-8 klijenata i košta samo 595 dinara.

 

Srebrna i zlatna

Dve boje koje odišu luksuzom! Super pigmentovani, svetlucavi gel lakovi sa svilenim efektom, biće pravi hit ove jeseni i zime.

 

Građeni frenč

Ovo je tehnika koju kada jednom naučite, nećete više želeti da radite ništa drugo! Za savršen građeni frenč potrebni su vam samo Smart natural i Smart white gelovi. Ovi gusti gelovi, pudingaste teksture se ne razlivaju, lako se i oblikuju i imaju savršenu pigmentaciju. Idealni su za izgradnju zida i oblikovanje savršene C-linije. Da li želite nokte kao sa slike?

 

Uredne zanoktice

Cuticle remover je specijalna tečnost za omekšavanje kutikule. Posebno je preporučujemo kod klijenata koji imaju kožicu slepljenu za nokat. Jednostavno nanesite  Cuticle remover u predelu oko korena nokta, ostavite da deluje 2 minuta i nakon toga grebačem jednostavno očistite kutikulu.

 

Live sredom

U ovonedeljnom live-u upoznaćete se sa Easy press on tipsama oblika badema. Marina će vam prikazati način upotrebe i rada sa ovim revolucionarnim proizvodom, a osim toga imaćete priliku i da vidite 6 novih jesenjih nijansi! Budite sa nama, sredom u 20 časova na Instagram profilu @2mbeautysrbija i saznajte sve iz prve ruke!