Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 5 000 dinara
Više načina plaćanja

Zašto svi biraju ove proizvode?

 

Jer nema odizanja!

Ko je jednom isprobao ove bazne gel lakove, više ih ne menja! Obe baze imaju savršenu moć prijanjanja, super fleksibilnost i idealne su za ojačavanje prirodnih, tankih i slabih noktiju. Builder base 2020 je malo gušća u odnosu na Master multibase 2021, stoga je idealna i za formiranje apeksa i ravnanje nokatne ploče. Bilo da volite bazu srednje guste ili guste teksture, mi imamo savršeno rešenje za Vas!

 

Jer možete brzo i lako ukrasiti nokte

Prosečno vreme koje jedan Nail artist ima za po jednog klijenta je sat i po, do dva sata. Za to vreme moraju da se formiraju savršeno oblikovani nokti, sa željenim ukrasnim motivima. Spider gel omogućuje vam brzo ukrašavanje, a što je veći izbor boja, veće su i mogućnosti!

 

Jer su hranljiva i negujuća

Sva naša ulja možete dobiti u pakovanju od 250ml, koja su savršena kao poklon ili u pakovanju od 1000ml, koja su idealna za salone. Miris matičnjaka umiruje, Kokos nas vodi u neke toplije krajeve, dok Sweet sensation pravi romantičnu atmosferu!

 

Jer su precizni

Brusilice JD300 i JD500 biće ponovo dostupne od naredne nedelje. Svi ih dobro poznaju, zbog njihove izuzetne preciznosti i pristupačne cene. Sve brusilice imaju 30.000 obrtaja u minuti, ergonosmki dizajn i kompaktno i lako prenosivo kućište. Garancija je godinu dana za profesionalnu upotrebu i 2 godine za ličnu.