Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 5 000 dinara
Više načina plaćanja

Nemoj propustiti!

 

Boje koje su još nedostajale našoj kolekciji!

Iako u svom asortimanu imamo preko 1000 boja, uvek ima nijansi koje nam još nedostaju! U ovo slučaju to su: boja bundeve, rđe, patlidžana, antracit siva, otrovno zelena, truffel čokoladna, boja kakaa, kao i burgundi ljubučasta. Sve boje su super pigmentisane i možeš ih dobiti u pakovanju od 5ml.

 

Ugrabi najlepši rokovnik za Nail artiste!

Jer ovaj rokovnik sadrži sve što jedan rokovnik mora da ima! Ima godišnji, mesečni i nedeljni planer, sa lepim ilustracijama. Na početku rokovnika nalaze se neki od naših osnovnih proizvoda i njihove karkteristike. Na kraju rokovnika nalazi se mesto za beleške, inspiraciju, planove, bitne datume, kao i menstrualni kalendar. Rokovnik je na mađarskom, engleskom i italijanskom jeziku. Sadrži nalepnice koje će ti olakšati i ulepšati organizaciju rada.
Veličine 13x19,5 stoga ga možeš poneti svuda sa sobom!
Definitivno najatraktivniji i najuređeniji rokovnik, kojeg moraš imati!

Sve što treba da učiniš je da klikneš na sliku ispod i na webshopu pronađeš svoj omiljeni rokovnik! Klikni na rezerviši, popuni podatke i čekaj naš mail u kome ćemo te obavestiti o dolasku proizvoda.

 

Iz nedelje u nedelju...

...smo tu sa vama da vas inspirišemo, upoznamo sa novim materijalima i tehnikama i da vam odgovorimo na sva pitanja!

I naredne srede u 20 časova, na našem Instagram profilu 2mbeautysrbija, čekamo Vas sa prazničnim temama! Imaćete priliku da upoznate novi supersvetlucavi završni sjaj i Rubber bazu, kao i neke od novih boja. Prezentaciju održava Marina Đurić.