Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 5 000 dinara
Više načina plaćanja

Najluđa Black weekend akcija do sada!

 

Kao i svake godine...

...tako i ove, 2mbeauty čeka vas sa izuzetnim Black weekend akcijama. Ovoga puta dajemo vam -15% popusta na celokupan asortiman 2mbeauty proizvoda, osim električnih uređaja!

 

I to nije sve!

Na pojedine proizvode dajemo vam čak 30% popusta! Pa da vidimo, koji su to proizvodi!

Od baznih gel lakova tu spadaju: Master multibase, Builder base i Base I. Sva tri proizvoda imaju ekstremno prijanjanje i super fleksibilnost. Razlika je u gustini. Prvi je srednje gust, drugi je ekstra gust, a treći redak, stoga ga možete naneti u veoma tankom sloju i na taj način postići najprirodniji izgled!

 
 

Od završnih sjajeva na popustu su 2 vrste: Top gel I. i Top I. gel lak. Ali dobro obratite pažnju! Top gel, kako mu i ime kaže, možete koristiti isključivo na gel, nikako na gel lak, jer nije fleksibilan, te će popucati! Top I. gel lak možete koristiti na sve! Posebno ga preporučujemo za one koji gel lak skidaju otapanjem, jer se on vrlo lako i brzo otapa (za svega 7-10 minuta)

 

Sada na red stižu gelovi. Gelovi na popustu nalaze se u staroj ambalaži, kako je prikazano na slici. Ako tražite savršen gel za frenč, sada ćete ga naći. White builder gel je gust gel za frenč, blage bele boje i na popustu je pakovanje od 30g. White FX+ gel je ekstra beli gel gušće teksture idealan i za građeni frenč, jer se suši i u debelom sloju. Na popustu je pakovanje od 50g. White FX gel je srednje gust ekstra beli gel, idealan za crtani frenč, u pakovanju od 30g.

 
 

Od gradivnih clear gelova na popustu ćete naći Take off gel od 15g koji se lako otapa, stoga je super kao podloga za gel lak, Ice gel od 50g koga karakteriše gusta tekstura i ledeno plava boja, kao i Master gel od 30g guste i čvrste teksture.

 
 

I za kraj tu je još dobro poznati Cover gel III prelepe boje u pakovanju od 30g, No line gel za korekcije i elegantna crna ili pink stona lampa! Sve to na popustu od 30%, stoga ugrabite priliku da poručite ove proizvode po super ceni!

 
 

Ne zaboravite, Black weekend počinje već večeras od ponoći!