Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 5 000 dinara
Više načina plaćanja

Šta ti donosi zeka?

 

Popuste!

Da li i ti svake godine nestrpljivo očekuješ uskršnje poklone? 2mbeauty ti poklanja 15% popusta na celokupan asortiman, izuzev na proizvode koji su već na akciji. Popust se ne može sabirati sa drugim popustima, a traje od petka do ponedeljka!
Uživaj u praznicima i iznenadi sebe 2mbeauty proizvodima.
 
 

Ukoliko ne znaš da odlučiš šta da kupiš, donosimo ti nekoliko proizvoda, koji su neophodni za svakodnevni salonski rad.

 

Basic šabloni

Nema lepih noktiju bez dobrih šablona. Basic šabloni su tačno ono što ti treba u svakodnevnom radu. Mali, kompaktni, sa odličnim lepilom, ne mrdaju i ne lome se. Kako ih namestiš, tako i ostaju, a pored toga imaju i veoma dobru cenu. I oni će naravno biti na popustu od sutra!

 

Četkice i gel

Kada smo postavili šablone i naneli pripremne tečnosti, vreme je da pređemo na izlivanje. Za to su ti potrebni gel i četkice. Naša preporuka je 2in1 gel, koji je idealan za svakodnevni salonski rad, pošto odlično prijanja i lepo se niveliše. Sa Black beauty četkicom oval 4 ili 6 lako ćeš manipulisati materijalom.

 

Prolećne boje

Kada smo lepo pripremili gel, prelazimo na boje. U našoj ponudi naći ćeš preko 1000 nijansi gel lakova i color gelova, a mi smo ti izabrali 3 prave prolećne boje: banana žutu, nebo plavu i koralnu.

 

Završnica

I stigli smo do kraja. Završni sjaj T2 odorless (ali može biti i Master cool top ili Master shine top) zaštitiće boju do naredne korekcije i dati joj finalni sjaj.

 

Naredne srede

Uživajte u praznicima, a naredne srede čeka vas Ivana, sa jednom jako zanimljivom temom, za koju će nam biti potrebna samo tačkalica. Šta bi to moglo biti? Videćemo u sredu, u 20 časova na našem Insta profilu @2mbeautysrbija.