Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 5 000 dinara

Sijaj kao zvezda!

 

Svetlucava čarolija

Upoznaj nove reflektivne baze. Kolekcija sadrži 6 boja, koje u sebi imaju supersvetlucajuće reflektivne čestice.  One su gušće teksture, stoga sa njima možeš napraviti i blagi apeks, a imaju i odlično prijanjanje, te ne zahtevaju prozirnu podlogu. S početkom decembra biće pravi hit među klijentima, a ti manikir možeš završiti za svega sat vremena, jer ne moraš posebno nanositi boju. Količine su ograničene stoga nabavi već sada svoje Reflektivne baze i spremna dočekaj decembar.
 
 

Na našem Instagram profilu @2mbeautysrbija možeš pogledati i snimak njihove upotrebe!

 

Ugradni aspiratori

Ukoliko te izluđuje prašina i tražiš neko zgodno rešenje da je se rešiš, prava stvar su ugradni aspiratori. Cena im je i više nego povoljna, a pored toga izgledaju vrlo elegantno.  Imaju super usisnu moć i možeš ih nabaviti u beloj, crnoj i srebrnoj boji.

 

Savršena kombinacija za trajne nokte

Najvažniji korak u nadogradnji jeste pravilna priprema nokatne ploče. Nakon aparatnog manikira i sređivanja zanoktica, dehidriraj nokatnu ploču sa Nail prepom, a zatim nanesi Acid free bond primer koji se ponaša kao dvostrani lepak i pospešuje vezivanje materijala za nokatnu ploču. Obe tečnosti se suše na vazduhu oko minut i zatim možeš naneti željenu bazu.