Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 7 000 dinara

Proleće na noktima

 

Prolećno svetlucanje

Dosadile su vam klasične pastelne i nude boje? Isprobajte ovu prelepu svetlucavu i nežnu kolekciju. Svaka boja pažljivo je odabrana i u nju je dodata idealna količina odgovarajućih šljokica (neke su biserne, neke zlatne, neke srebrne). I tako je nastao savršen spoj. Ove boje prosto mirišu na proleće, stoga će ih i vaši klijenti sigurno voleti.

Nastavljamo u prolećnom duhu, ovoga puta sa cvetićima i leptirićima. Nema potrebe da gubite vreme sa crtanjem i slikanjem, kada sve može i mnogo lakše. Potrebne su vam samo ploče za pečatiranje, pečat i Stamping-art gelovi. Belu i crnu boju za pečatiranje već svi imate, a ova roza, zelena i žuta takođe će vam biti potrebne. Možete ih mešati i na taj način dobiti neke nove nijanse.

 

Mlečno roza završnica

Još uvek niste najveštiji sa izradom Baby boomera? Ili samo volite opalno rozu boju? Šta god da je u pitanju, Master cool top light pink je jedan od završnih sjajeva koje morate da imate. Mi ga uvek stavljamo preko Baby boomera jer ublažava prelaz i sve spaja u jednu lepu celinu. Takođe ga koristimo kada želimo da postignemo neki zamagljen efekat, ali i kod klijenata koji vole prirodan izgled noktiju.