Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 7 000 dinara

Popust, otvaranje 2mbeauty prodavnice i još ponešto

 

Jedna od omiljenih baza

Tako je, pogodili ste, u pitanju je Builder base 2020. Ova baza je dosta guste teksture, stoga sa njom možete izgraditi savršen apeks. Pored toga, ima odlično prijanjanje, pa ne morate da brinete da će se klijentima odići nokti.  Probajte i uverite se zašto je ova baza jedna od najomiljenijih na tržištu.

 

Plave boje na popustu

Veliki broj gel lakova od 13 ml je na popustu od 20%. Ovo su samo neke od plavih nijansi, koje možete kupiti za svega 872 dinara. Količine su ograničene, požurite i osvežite svoju paletu boja.
 

Srećan Dan žena

Povodom 8. marta, na našem webshopu očekuje vas 15% popusta na celokupan asortiman, izuzev proizvoda koji su već na akciji.
 

Otvaranje novog 2mbeauty shopa

Od sada 2mbeauty proizvode možete kupiti na još jednom mestu, u Novom sadu, na adresi Dimitrija Avramovića 13.  Ovo prodajno mesto razlikuje se od ostalih po tome što ćete moći da prisustvujete i raznim prezentacijama 2mbeauty proizvoda, gde ćete moći i da ih isprobate. U prodavnici rade stručno opremljena lica, koja će znati da vam odgovore na sva vaša pitanja i nedoumice. Prodavnica već radi, a zvanično otvaranje shopa biće 20. marta od 9 časova. Čekamo vas! Za više informacije zapratite nas i na instagramu @nails_shop_2mbeauty_ns