Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 7 000 dinara

Brzo i lako izlivanje noktiju

Izlivanje noktiju jedno je od najbitnijih momenata u našem poslu. Ukoliko gel nema dobro prijanjanje ili je nepravilno postavljen šablon, rezultati neće biti savršeni. Dobar materijal, olakšaće vam posao.
 

Izbor šablona

U ponudi imamo 4 vrste šablona: Black, Basic, Professional i Extreme. Ovoga puta predstavićemo vam Professional  crveni šablon, koji je veoma univerzalan, jer ga možete koristiti kako za salonske tako i za extremne forme. Ovi šabloni sačinjeni su od papira premijum kvaliteta, stoga su izuzetno stabilni. Pomoćne linije olakšavaju formiranje savršenog oblika noktiju, a odlično lepilo onemogućava pomeranje. Super zadržava formu, ne lomi se i lako se odstranjuje.
 

Smart clear

Nakon izbora adekvatnog šablona, vreme je da izaberemo i gel za izlivanje. Naš izbor pao je na Smart clear gel, koji je pudingaste teksture. Ne razliva se, lako se oblikuje i radi sa njim. Ima dobro prijanjanje i može se pinčovati. Pošto zadržava formu i ne razliva se, imate neograničeno vreme za oblikovanje. Možete ga koristiti za izlivanje kraćih i dužih noktiju.
 

Japanske turpije

Kada ste osušili gel, fiksirate ga i sledi turpijanje. Da bi se boja lepo presijavala na noktima, morati ih veoma dobro isturpijati. Koristite turpije različite granulacije. Uvek krećemo od najgrubljih i idemo prema finijim granulacijama. Na kraju sve poliramo buferom i nokti su spremni za nanošenje boje.