Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 7 000 dinara

Prateće tečnosti za nokte

 

Priprema nokta

Jedan od osnovnih i najbitnijih koraka u izgradnji noktiju jeste adekvatna priprema. Nakon skidanja viška materijala i matiranja nokatne površine nanosimo Nail prep, koji dehidrira i ujednačava pH nokta. Ova tečnost isparava za nekoliko trenutaka i tada nanosimo Acid free bond primer. Ova tečnost omogućava savršeno prijanjanje materijala na nokat. Ponaša se kao dvostrani lepak. Suši se na vazduhu oko minut i nakon sušenja, možete naneti bazu.

 

Fiksatori

Naše fiksatore možete dobiti u 4 divna mirisa, a to su: divlja trešnja, jagoda, lubenica i papaya. Dostupni  su u pakovanju od 100 i 500 ml. Možete ih koristiti za odmašćivanje noktiju, čišćenje radnog prostora od ostataka materijala, za tehniku sa Color ink drop kapima, kao i za oblikovanje Acryl pro gela.

 

Ulja za zanoktice

Iako deluje nebitno, upotreba ulja za zanoktice i te kako je važna. Nanošenjem ulja hidrirate i negujete kožu oko noktiju. Osim toga uklanja se višak materijala koji je eventualno dospeo na kožu. Ulja za zanoktice možete dobiti u preko 20 sjajnih mirisa, u pakovanjima od 13 i 75 ml.