Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 7 000 dinara

Za savršen pedikir

Doba papučica i sandalica polako kreće, a sa njim raste i potreba za dobrim pedikirom. Evo nekoliko ideja kako do savršenih noktića na nogama.

 

Pedi base

Nakon adekvatne pripreme nokatne ploče, čišćenja kutikule i oblikovanja nokta, treba izabrati odgovarajuću bazu. Pedi base je baza specijalno formulisana za nožne nokte. Posebna karakteristika ove baze je da je peel off, stoga se uklanja jednim pokretom, kao peel off maske za lice. Jednostavno krenite od desne ili leve ivice nokta i oljuštite bazu. Na Pedi base možete naneti bilo koji 2mbeauty gel lak u boji.

 

All in kolekcija boja

Ukoliko želite još malo da skratite ovaj proces izrade pedikira ili ga radite kod kuće, probajte gel lakove iz All in kolekcije. Ovi gel lakovi ne zahtevaju nanošenje baze i završnog sjaja. Jednostavno ih nanesite u 2 sloja i nokti su spremni! Možete ih koristiti i sa bazom i sjajem, ukoliko želite trajniji efekat. Veliki broj All in gel lakova sada ćete naći po sniženoj ceni.

 

Malo svetlucanja!

Ukoliko želite da dodate noktima još malo čarolije, isprobajte Master cool top Chameleon flakes. Ovaj završni sjaj sa vodenim efektom sadrži u sebi sitnu crveno-narandžasto žutu foliju, koja ima različit efekat u zavisnosti od boje podloge.