Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 7 000 dinara

Sjaj i glamur

Vreme matura, svadbi i ostalih slavlja polako nam se približava. Donosimo vam nekoliko proizvoda sa kojima ćete brzo i lako napraviti najelegantnije nokte.

 

Spider silk gelovi

Crni i beli spider gel već sasvim sigurno svi imate, ali ukoliko vaš klijent želi nešto malo luksuznije, preporučujemo vam da probate neke od naših svilenih Spider gelova. Možete ih dobiti u 4 divne nijanse: rose gold, beige, silk black  i red wine. Sa spider gelovima brzo i jednostavno možete povući tanke linije i ukrasiti nokte. Dodajte im još malo cirkona i elegantni maturantski nokti su spremni.

 

Dijamantsko svetlucanje

A sada nešto za one koji žele da budu primećeni ili obožavaju šljokice. Diamond pigment powder na sunčevoj svetlosti ima iskričav efekat, a u mraku reflektuje svetlost. Pored toga, ne zahteva podlogu u boji, jer je super pigmentisan. Pospite ga na završni sjaj koji ne ostavlja za sobom lepljiv sloj i nokte osušite u lampi.

 

Master cool glitter top

Završni sjajevi sa šljokicama, uvek su vam džoker varijanta. Sa njima ćete i najjednostavnije nokte učiniti glamuroznim. Silver super izgleda na svim bojama, mi ga najviše koristimo na beloj, crnoj i nude nijansama. Plava super izgleda na plavoj i ljubičastoj, zelena na svim nijansama zelene i na crnoj, dok zlatna-bronz boja upotpunjuje toplije nijanse poput žute, narandžaste, crvene i bež boja.