Više od 5500 proizvoda
Besplatna dostava za kupovinu iznad 7 000 dinara

Električna oprema

 

JD500 brusilica

Ukoliko tražite provereno dobru i dugotrajnu brusilicu, upravo ste je pronašli. JD500 brusilica u prodaji je već duži niz godina, stoga je savršeno testirana. Dostupna je u beloj, srebrnoj i pink boji. Sadrži prekidač za promenu smera obrtaja i za povećanje brzine u toku rada. Ima ergonomski dizajn, stoga je veoma praktična za upotrebu. Broj obrtaja je do 30.000/minuti.

 

Aspiratori

Prašinu stvorenu turpijanjem potrebno je što pre ukloniti, kako se ne bi razletela po vazduhu i ulepila na materijal i alate. Jedan od najboljih načina za to jeste upotreba Ugradnih aspiratora. Novi modeli ugradnih aspiratora imaju višetruku moć aspiracije i snagu od 40W. Ispod aspiratora nalazi se kesica u kojoj se nakuplja prašina. Na kraju svakog radnog dana potrebno je isprazniti kesicu i isprati je s vremena na vreme.

 

Celeste UV/LED lampa

Izuzetno snažna  UV/LED lampa modernog dizajna, koja ima proširen opseg talasnih dužina, stoga savršeno suši sve vrste materijala (na ovaj način sprečava se nabiranje gel lakova tokom sušenja). Sadrži 36 strateški postavljenih UV/LED sijalica, koje ravnomerno osvetljavaju čitav unutrašnji prostor, bez mrtvih uglova. Sadrži senzor pokreta i kontrolni tajmer. Senzor automatski pali lampu kada se ruka približi i gasi je kada se ruka izvadi iz lampe. Tajmer se može podesiti na 10, 30, 60 i 99 sekundi (automatsko uključivanje traje 120 sekundi). Idealna je za svakodnevni salonski rad ili ličnu upotrebu.

Životni vek preko 50.000 sati.